Maybelline MNY My Mono Eye Shadows

Mii de femei din toată lumea iubesc MNY My Mono Eye Shadow. Poate fi găsit în majoritatea genților de frumusețe ale artiștilor în make-up de top.

Ce este atât de fenomenal în acestea?

Maybelline a asigurat că toată lumea va găsi nuanța perfectă pentru fiecare. Poți alege din 25 nuanțe superbe.

În plus, acele nuanțe sunt destul de ieftine, deci îți poți permite să colectezi întregile serii. Un singur produs nu costă mai mult de 33 €, un preț destul de atractiv la o calitate atât de bună. MNY My Mono Eye Shadows este bogat pigmentat și stau la loc până la 7 ore fără să porți nici măcar un primer pentru ochi. Fără îndoială, baza ar putea extinde semnificativ puterea sa pentru încă câteva ore.

MNYShadow

Efectul Mono Eye Shadow dă un efect destul de strălucitor si perle decât cel mat. Machiajul pentru ochi creat cu acest produs de la Maybelline vă face sa arătați tânără și strălucitoare. Nuanțele se amestecă bine si nu pliază și nici pătează. Ele sunt de tip transfer-proof chiar și atunci când sunt expuse la umiditate.

Nuanța vine intr-o cutie mica, dreptunghiulara, din plastic. Din păcate, nu există nici un aplicator sau o oglindă incluse. Pe de o parte, înțelegem că ar fi dificil să se stabilească un instrument în plus în această casetă mică, pe de altă parte, trebuie să efectueze alte două elemente pentru a face unele îmbunătățiri. Veți recunoaște MNY My Mono Eye Shadow prin șopârla imprimată pe capacul superior.

Gama de nuanțe este atât de largă, încât culorile mai deschise pot fi ușor folosite ca o bază pentru alte culori. Aveți posibilitatea de a le amesteca și de a crea un stil unic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *