Cum a arătat machiajul ochilor până acum? Din 1920 până acum

Este evident că, machiajul ochilor s-a schimbat de-a lungul anilor. Pe atunci, femeile și-au accentuat aspectul mai mult prin aplicarea unui creion de ochi negru și acoperirea genelor lor cu un strat gros de rimel. Totuși, și-au adus aminte să folosească creme si balsamuri în rutina lor de zi cu zi de ingrijire a frumusetii. Reteta de cosmetice s-a schimbat, perfecționându-și calitățile și efectele. În prezent, există o piață foarte dezvoltată de balsamuri pentru gene.

Schimbările în machiaj de la 1920 până în prezent

Fiecare epocă estimează propria emblemă în frumusete. În anii 1920 și 1930 pictogramele de frumusete au fost: Pola Negri, Marlene Dietrich, Coco Chanel și Greta Garbo, doar câteva. Ele au fost, care au fost principalele compun trend setteri-a decenii. Factorii determinanți în acest domeniu au fost o ușoară încălzire a tonului pielii, buzele conturate cu un lipliner si apoi vopsite cu ruj rosu intens și blusher aplicat în apropierea ochilor. Și cum a arătat machiajul ochilor în 1920 si 1930? Mai întâi de toate, sprâncenele au fost pensate în așa fel pentru a le face semene subțire, ascuțit și setate pe mare curbare. De asemenea, s-a întâmplat, că femeile să-și fi sprâncenele lor doar pentru a picta unele noi. În plus, pleoapele au fost pictate într-un stil de efect de ochi fumurii. Singura diferență a fost că pleoapa inferioara a fost pictată într-un mod mai delicat. Ce este mai mult, genele au fost acoperite cu rimel sau genele false au fost atașate. În 1940 au devenit mai subtile, moi și triste.

1920

Complet diferit a fost prezentat machiajul din 1950

Titlurile de embleme ale frumuseții au fost dominate de Marilyn Monroe și Audrey Hepburn. Fața era acoperit cu un fond de ten mat și cantitățile uriașe de pudră. Când vine vorba de buze, acestea au fost vopsite cu un ruj mai usor si apoi cu un overlined lipliner. Schimbările au fost, de asemenea, evidente în domeniul machiajului ochilor. Sprancenele au fost ușor reglate, mai largi în partea inferioară a nasului. Ce este mai mult, ochii au fost marcați puternic cu dermatograf, și capacul superior a fost decorat cu, așa-numitele, stiluri de ochi de pisică. De fapt, acest stil este la modă, chiar în lumea de astăzi a machiajului. În mod evident, genele mascara erau o necesitate.

Anii 60 au adus stilul Twiggy

Tenul palid a devenit la modă și forma rotunjită a sprâncenelor au devenit populare. Ce este mai mult, pleoapele au fost acoperite cu farduri de pleoape alb sau albastru. Ca o consecință, ochii au devenit mai rotunjite. În plus, genele au fost puternic acoperite cu un rimel, iar pleoapa inferioara a fost decorat cu genele false pictate cu ajutorul unui creion de ochi. În unele cazuri, aceste gene false au fost-triunghi formă. În plus, cutelor a ochiului a fost acoperit cu o linie groasă, neagră care trebuia să facă cu ochiul arata marer.

twiggy2

Machiajul din 1970 este asimilat cu natura, culoarea și colorarea spumantă

1970 este hippie și epoca Flower Children. Culorile destul de populare la acel moment au devenit roz, violet, albastru, maro, alb și cires. Blusher a fost aplicat pe partea de mijloc a obrajilor, sprancene au fost de forma naturala, iar produse cosmetice de culoare s-au umplut cu sclipici. De asemenea, sa întâmplat că cosmetice s-au făcut pentru a ilumina în întuneric.

Machiajul din 1980 se face până la finisarea mată a feței și buzelor

Din nou, ochii fumurii și forma natural de sprancene întors. Ce este mai mult, buzele au fost overlined cu un lipliner și au fost umplute cu un ruj rosu. Când vine vorba de ochi, acestea au fost acoperite cu Fard negru, mov sau verde, creând un fel de cadre. În plus, în 1980 așa-numita gotic Make-up a fost destul de popular. Caracteristicile sale sunt tenul palid și ruj de culoare închisă. 1990 și secolului XXI sunt continuarea alcătuiesc tendințele din epocile anterioare.

1980s

Ce sunt balsamurile pentru gene?

În trecut, femeile foloseau numeroase uleiuri de plante pentru a avea grijă de gene. Destul de popular este uleiul de castor, care este în fond destul de aromat. Fetele bogate și-ar permite atașarea genelor false care sunt făcute din fibre de nailon. Totuși, în zilele noastre, balsamurile pentru gene sunt cosmeticele îndrăgite.

Balsamul pentru gene face genele mai lungi, acesta dublează volumul și le face mai groase. În timpul tratamentului de înfrumusețare, regenerarea lor, întărirea lor și hrănirea lor devine ușor observabilă. Extractele de plante au grijă de zona pielii ochiului și o protejează de iritații. Se pare că este mult mai bine să se aplice balsamul pe genele naturale decât pe cele false. În special, când aplicarea este o bucată de prăjitură. Aduce aminte de pictarea unei linii cu un dermatograf.

nanolash3

Cum funcționează balsamul pentru gene Nanolash?
Nanolash conține doar ingrediente naturale cu origine în plante. Acestea fac genele să crească, să devină mai groase și dense. Ingredientele oferă reconstruirea, hrănirea și ușor curbarea firelor de pleoape. În plus, aplicarea Nanolash trebuie să fie făcută în fiecare seară pe pielea curată și uscată. Cu un brush, o linie subțire este făcute pe pleoapa superioară și inferioară. Primele rezultate devin vizibile după două sau trei săptămâni, iar ultimele efecte se observă după două sau trei luni. Nanolash nu cauzează reacții alergice și este complet sigur pentru piele și pleoape.

Destul de multe embleme în frumusețe te-ar invidia cu astfel de gene lungi.

12 Comentarii “Cum a arătat machiajul ochilor până acum? Din 1920 până acum”

 1. Eliza

  Sufăr de alergii şi am ochii foarte sensibili şi totuşi, acest ser este perfect pentru mine 🙂 mi-a făcut genele atât de lungi! <3

  Răspunde
  • Petruţa

   Pot confirma 🙂 Şi mie la fel 🙂

   Răspunde
 2. Rita

  Folosesc ser de gene de mulţi ani. Prefer serurile în locul extensiilor de gene, chiar dacă acesteaoferă rezultate imediate. Oricum, e deranjul prea mare şi trebuie să te tot duci la salon pentru retuşări etc.

  Răspunde
  • Lili

   Cel mai neplăcut aspect pentru mine în ceea ce priveşte extensiile de gene a fost mersul la salon pentru retuşări şi îngrijirea specială şi restrictivă a genelor. Mă deranja faptul că trebuie să am grijă la tot ce fac

   Răspunde
 3. Alexandra

  Extensiile de gene sunt o alegere foarte proastă pentru că deterioreză genele naturale

  Răspunde
 4. Magda

  Am purtat extensii de gene foarte mult timp şi nu am păţit nimic. Dacă procedura este făcută de un profesionist abil şi calificat, nu trebuie să vă faceţi nicio grijă.

  Răspunde
  • Maria

   Mi-am pus extensii de gene în cel mai bun salon şi în ciuda acestui fapt, după îndepărtarea acestora, genele mele arătau groaznic

   Răspunde
 5. Amelia

  Cam acum un an, am încetat să mai aplic extensii de gene şi am început să folosesc seruri de gene. Am folosit revitalash şi sunt foarte mulţumită de efectele sale

  Răspunde
 6. Gabi

  Acest ser este, într-adevăr, foarte eficient şi delicat şi nu cauzează nicio iritaţie, chiar şi dacă porţi lentile de contact

  Răspunde
 7. Victoria

  Am auzit că acest ser acţionează foarte bine şi conţine substanţe foarte bune care nu provoacă reacţii alergice. De aici, probabil, şi preţul

  Răspunde
  • Olivia

   De fapt, este mult mai ieftin decât extensiile de gene

   Răspunde
 8. Ana

  Nici nu există comparaţie între extensiile şi serurile de gene. Genele false pot fi super lungi, dar tot sunt false! Oricum, un ser de gene hrăneşte, consolidează şi alungeşte genele naturale 🙂

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *