Ulei păr Nanoil

Este un fapt cunoscut că părul este slabiciunea fiecărei femei.

Indiferent dacă ești blondă sau brunetă, dacă părul tău este drept sau creț, un lucru este sigur: cu siguranță ești atentă la starea în care se află.

Din păcate, aspectul părului nostru nu coincide întotdeauna cu dorințele noastre.

Șuvițele noastre sunt constant expuse factorilor dăunători, cum ar fi: temperaturi ridicate, albire, tratamente sau dăunare mecanică. În plus, există factori extrem de dăunători ce nu pot fi controlați: soarele arzător, frigul ascuțit și chiar și ploaia care poate conține particule toxice.

Șampoanele și balsamurile de păr, din păcate, nu asigură regenerarea completă și aspectul ideal. Este doar o picătură în ocean pentru nevoile părului tau.

Este timpul să țintești spre cel mai bun tratament disponibil pe piață. Nanoil a oferit o soluție revoluționară în termeni de hrănire și de regenerare a părului. Este vorba despre uleiul de păr Nanoil.

Produsul vine în trei versiuni diferite care îți permit să faci potrivirea perfectă cu tipul tău de păr și porozitatea sa. Fiecare produs conține cele mai valoroase componente spre care ar trebui să țintești în îngrijirea părului de zi cu zi. Acestea sunt uleiuri naturale, presate la rece din semințe, sâmburi și pulpă de fructe.

Cele trei tipuri de ulei de păr Nanoil nu sunt apărute din senin: ele sunt atent selectate și combinate în ceea ce privește concentrația procentuală a acizilor grași omega-3, omega-6, omega-9 … Tipul de acizi determină dimensiunea particulelor din care uleiul este alcătuit. Întrucât dimensiunea particulelor are o influență directă asupra aspectului parului tău. Sarcina moleculelor este de a se adapta la nivelul la care sunt ridicate scalele. Se numește porozitatea părului.

cel mai bun ulei de păr Nanoil

Poți deosebi tri tipuri de porozități, și astfel Nanoil a dezvoltat trei tipuri de uleiuri:

  • Nanoil pentru porozitate scăzută
  • Nanoil pentru porozitate medie
  • Nanoil pentru porozitate ridicată

Mai mult decât atât, este foarte ușor să-ți definești porozitatea părului. Dupa ce au citit descrierea detaliată pe site-ul producătorului, cele mai multe femei sunt în măsură să determine cu precizie porozitatea lor de păr. Cu toate acestea, dacă sunteți perfecționistă și doriți să fiți 100% sigură, puteți consulta, de asemenea, un trichologist, care utilizează instrumente profesionale.

Nanoil oferă părului un confort care nu a mai fost experimentat într-o lungă perioadă de timp. Nu este numai puterea de uleiuri naturale prețioase, dar, de asemenea, o serie de ingrediente valoroase care sunt potrivite pentru toate tipurile de păr: toate în scopul de a crește fire frumoase și sănătoase.

 Printre aceste componente benefice vei găsi:

  • mătasea – netezește și îmbunătățește capacitatea de rezistență
  • vitamina A – reglează secreția de sebum,
  • vitamina E, numită și ‘vitamina tinereții’; inhibă procesele de îmbătrânire, întărește bulbii
  • pantenol – regenerează părul, stimulează producția de cheratină
  • cheratină – ajută la regenerarea structurii de cheratină a părului
  • lanolină – netezește, oferă elasticitate și catifelare

Datorită particulelor hrănitoare microscopice conținute în uleiurile naturale, Nanoil este capabil de a regenera părul de-a lungul întregului său ax precum și a consolida bulbii. În plus, îmbunătățește procesele ce au loc la nivelul scalpului, asigură nivelul adecvat de hidratare, reglează secreția de sebum. Mai mult, Nanoil funcționează nu doar în interiorul părului, ci și pe suprafață prin asigurarea protecției împotriva impurităților și a căldurii, imediat după prima utilizare.

ulei stimulare regenerare păr NanoilMulte femei recunosc că Nanoil îi ajută și pe partenerii lor în îngrijirea părului și a bărbii. Atât bărbații cât și femeile sunt mulțumiți de o caracteristică foarte importantă a acestui produs: Nanoil stimulează creșterea părului!

Datorită gresării regulate a părului, chiar și bulbii latenți sunt hrăniți și stimulați să lucreze. În consecință, părul tău devine mai gros și începi să observi apariția așa numitului păr de bebeluș. Întregul proces de creștere este de asemenea mult mai rapid.

Mai mult, te vei îndrăgosti de Nanoil pentru încă o caracteristică plăcută: miroase uimitor și înfrumusețează părul intens. Imediat!

Găsește mai multe informații despre efectele și ingredientele Nanoil pe site-ul nanoil.ro