Cum să aplici genele false

Nu multe femei sunt fericite cu starea genelor lor. Ne-am dori să fie mai mari, mai groase si mai pline. Reclamele cu mascara încearcă să-și vândă produsele lor cu promisiunea că aceasta este obligată să ofere efectul pe care ni-l dorim. Din păcate, se pare că am cumpărat încă un alt produs inutil și costisitor, care se va încheia în sertarul de jos.

predlžovanie rias3

Genele false sunt soluția. Ele îți pot face ochii strălucitori în câteva minute. Cu toate am auzit de ele, dar nu ne ține să încercăm. Ar putea arăta îngroșate și artificiale, dar dacă învățăm cum să lucrăm cu ele, putem ajunge la acel aspect foarte natural.

Primul și cel mai important lucru când vine vorba de gene false este alegerea setului potrivit. Cele mai populare gene sunt cele produse de companie de frumusețe Ardell. Din păcate, nu prea sunt disponibile și numai câteva drogherii le au. O altă modalitate este de a le cumpără online.

Dacă vrei să te salvezi de câteva bătăi de cap, ia câteva gene false de la Ingot. Acestea au o gamă convenabilă de diferite tipuri, deci toată lumea ar trebui să-și găsească ceva.

rias3Când avem genele, este timpul pentru aplicare. Tot ce ai nevoie sunt patru lucru: o pereche de pensete, o pereche de gene false, adeziv pentru gene și rimelul tău favorit. Întâi, apucați genele false cu o pensetă în centru. Apoi aplicați lipiciul adeziv pe geana falsă. Așteptați 15 secunde pentru ca lipiciul să se facă cleios. Utilizând pensetele, aplicați genele false pe pleoapa superioară cât mai aproape de genele tale naturale fără să le atingi. Pune-ți ușor geana falsă pe piele cu penseta în colțul interior și exterior al ochiului. Așteaptă ca adezivul pentru geană să se usuce. După 2 minute, poți aplica rimelul pentru a potrivi genele naturale și false împreună. Acum, genele tale vor fi mai lungi și vei avea un aspect natural. Dacă ai firele de păr deschise la culoare, va trebui să alegi genele în nuanțe maronii.

Atunci când încearcați pentru prima dată, nu vă descurajați. Nu uita – față perfectă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *