Culori Vibrant EyeLiner cu Bourjois

Ce dermatografe se vind cel mai mult? Evident, negru si maro și noi toți avem câte unul dintre ele în geanta noastră de frumusețe. Bourjois încearcă să ne împingă afară din zona de confort a machiajului nostru si ofera dermatografe în culori indraznete, metalice.

Creionul rezistent la apă Contour Clubbing vine în aceeași culoare metalică cu o formă de creion cu un capac transparent. Putem alege din cele 8 nuanțe, inclusiv cea mai pură, cea mai adâncă culoare de negru posibilă. Textura produsului este foarte cremoasă si aluneca ca un vis fără tragere.

Bourjois11

Bourjois s-a asigurat că produsul nu arata numai foarte bine pe ochi, dar și datorită de uleiurilor de jojoba și de bumbac, promovează creșterea unor gene sănătoase. Creionul este rezistent la apă și are o putere de ședere uimitoare. Producătorul spune că acesta va persista fără decolorare sau îndoire cam 20 de ore. Dar în realitate el durează aproximativ 10 de ore,ceea ce încă este minunat. Culorile întunecate funcționează bine pe linia de plutire, chiar dacă ochii tăi sunt sensibili.

Creionul rezistent la apă Contour Clubbing este perfect pentru a crea un profund aspect de ochi smokey. Doar murdărește creionul cu o perie mică pentru ochi și aplicați rimelul pentru a intensifica privirea. Pentru o utilizare de zi cu zi, doar o linie este suficientă pentru a evidenția un ochi astfel încât culoarea de profit este superbă.

Imensul dezavantaj al acestui creion este cauzat de pierderile de produs, atunci când ascuțim creionul. Răsucirea creionului ar fi fost o idee mult mai bună. În plus, creionul rezistent la apă Contour Clubbing poate fi îndepărtat doar cu un puternic demachiant.

Pentru cei dintre voi care sunt dispuși să dea 4.99 € pentru a obține un produs care să vă facă ochii frumoși, dați-i o șansă creionului rezistent la apă Contour Clubbing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *