Cum să aplici bronzul fals

Toată lumea iubește soarele, aspectul acela de bronz dar este foarte dificil să fii bronzată pe tot parcursul anului. Există câteva sfaturi și tehnici pe diferite tipuri de produse pentru a vă ajuta să realizați un bronz la fel de natural.

Prepararea este cheia

Este foarte important să exfoliați, în mod ideal cu o noapte înainte. Puteți face acest lucru folosind exfolieri de casă. Cu ajutorul ingredientelor pe care le ai în bucătărie, vă veți pregăti un exfoliant de corp mare și accesibil. Se amestecă zahărul cu nucă de cocos sau ulei de măsline în proporție de 1: 1. Pentru a vă face poftele, adăugați câteva picături de ulei de parfum, de exemplu, picături de pepene verde. Masați ușor pielea umedă cu această formulă pentru a scăpa de toată pielea moarta pentru a face pielea netedă, și fără reziduuri.

афлуеут

Apa calda de la baie sau duș deschid porii. Dacă aplicați bronzul fals pe piele imediat după facerea unei băi fierbinți, bronzul fals va sta in micile crenelurile distrugând întreaga efectul. Finisajul nu va arăta neted și se va termina cu puncte mici, negre pe toată suprafața corpului.

Bronzarea treptată

Există mai multe lotiuni cu un auto-bronzant. Ele trebuie să fie utilizate în fiecare zi, astfel încât bronzul să fie mai profund cu fiecare aplicare. Nu aveți nevoie să-l exfoliați la sfârșitul săptămânii, dacă doriți să aveți nuanța de bronz mai închisă.

Produse de bronz instante

Avem o mare varietate de produse de bronzare instant în orice drogherie. Puteți alege o spumă, lotiune sau un spray. Acesta din urmă este o soluție perfectă, dacă nu aveți o pereche de mănuși în jurul casei tale. Fiecare din acest produs de bronzat va sta pe piele 4-7 zile. Este foarte important să vă exfoliați la sfârșitul săptămânii, astfel încât bronzul vine uniform, fără a lăsa pete pe piele. Niciodată nu aplicați din nou solarul, fără a îndepărta stratul vechi de pe ea. Un lucru de urmărit atunci când se utilizează spray-ul este covorul și că se pătează. Aplicați bronzul în baie sau acoperiți covorul cu un prosop de culoare închisă pentru a preveni orice decolorări. Cum toate bronzurile cauzează asta din același motiv, asigurați-vă că acestea sunt uscate înainte de a pune hainele.

Oricare ar fi produsul, bazele sunt la fel

Încercați să vă protejați mâinile pentru a forma produsul folosind mănușile speciale disponibile în orice magazin de frumusete. Puneți un pic de produs de bronzat pe mănușa si frecati-l pe piele folosind miscari circulare. De lucru produsului pe mai mari părți ale corpului primele. Orice produs în exces trebuie să funcționeze pe genunchi și glezne. Puteți adăuga mai multe bronzuri false odată ce primul strat a fost absorbit.

Bronzul de pulverizare este un produs de mare pentru cei care nu le place, folosind mănuși de raspandire. Țineți cutia aproximativ 30 cm distanță de piele și spray-l cu mult timp, chiar accidente vasculare cerebrale.

Cu ambele tipuri de bronz se aplică întotdeauna două straturi, lăsați o aproximativ o oră între fiecare strat. Bronzul tău va fi mult mai profund și va dispărea în mod egal.

Asigurați-vă că pielea este fără păr înainte de a aplica auto-bronzantul. Atunci când cumpărați produsul, alegeți cel care dă culoarea cafeniu deschis în opoziție cu cel mai inchisa. Pentru a obține nuanța dorită, se aplică două sau trei straturi de bronz pentru a obține un look perfect, natural. Curățați întotdeauna mâinile imediat după aplicarea produsului de bronzare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *