Dual Stylers de la L’Oreal

L’Oreal a lansat trei mari produse de ingrijire a parului care vor face procesul de uscare foarte simplu, fără deshidratarea structurii părului. De obicei, după spălarea părului, este destul de dificil să-l aranjați și să-l revigorați. Ai nevoie să aplici o cantitate foarte mare de produse de coafat înainte de a putea obține aspectul dorit. Pentru a face viața mai ușoară, puteți aplica Dual Stylers atunci când părul este încă umed. În serii, veți găsi trei produse, fiecare dintre ele este conceput pentru a aborda diferite probleme. Seriile au fost împărțite în funcție de efectul pe care doriți să-l aveți.

Liss&Pump Up’ este pentru cei care doresc să aibă mai mult volum pe cap fără păr creț. Acesta a fost creat pentru toate tipurile de păr: uscat, colorat, ondulat etc. Părul tau va părea mai complet, dar fără nici bucle derulate.

L’Oreal2

Sleek&Swing este perfect pentru cei care ar dori să aibă părul drept sau dacă intenționați să utilizați fierul de călcat. De ce, dacă doriți să aveți parul drept, trebuie să tăiați din volum. Părul tău nu trebuie să mai rămână strâns pe scalp deloc. Acum, cu Sleek &Swing verde poți avea parul spongios, moale, dar drept. Dacă se aplică această formulă cremoasă, veți vedea cât de ușor este să îți coafezi părul.

Bouncy Tender este conceput pentru părul ondulat. Pentru a intensifica bucla, aplicați un pic din această loțiune pe părul umed și utilizați difuzorul pentru a obține firele dorite. De asemenea, este un bun protector de căldură, astfel încât să puteți utiliza bagheta de încrețire sau ondulatorul dacă doriți.

L’Oreal3De ce ar trebui să folosești L’Oreal Dual Stylers Series? Datorită noilor produse de la L’Oreal, vei fi capabilă să:

  • Descâlcești parul umed fără probleme
  • Coafezi părul și să faci coafura să persiste până la 72 ore
  • Protejezi părul de căldură
  • Scapi de umezeala din interiorul părului

Nu mulți realiză cât de dăunătoare poate fi căldura părului tău. Acesta trage umiditatea și în acest fel deteriorează cuticula. Apoi, firele tale sunt predispuse la rupere și la vârfurile despicate foarte repede. Ori de câte ori utilizați uscătorul de păr sau fierul de călcat, asigurați-vă că părul este protejat de L’Oreal Dual Styler. Prețul pentru fiecare produs nu ar trebui să te coste mai mult de 10 €.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *