Cum funcționează rimelul rezistent la apă și cum să-l aplicăm?

Ce fel de produse cosmetice rezistente la apa cunoști? Categoric, cele mai populare sunt destinate ochilor. De exemplu, umbrele ochi, creioane de ochi, fardul de ochi și rimeluri. Aceste produse sunt rezistente la lacrimi, sudoare, condiții meteorologice aspre, cum ar fi zapada sau de căldură, și frecare. Cum funcționează totuși aceste cosmetice? În general, aceste produse conțin mai puțină apă decât cele fără inscripția „rezistent la apa” pe ambalaj. Faptul, că aceste produse nu curg pe fata se datorează compoziției speciale cum ar fi polimerii, uleiurile vegetale, cerurilor sau rășinilor. Acest fel de substanțe se agață fie de gene sau de piele, aderă la ele bine, creând un fel de strat etanș la apă compusă din pigmenți și substanțe de îngrijire. Când vine vorba de rimel rezistent la apa, acest tip de sarcină este îndeplinită de keratina sau biotina, al căror scop este de a hrani si de a stimula creșterea economică și regenerarea genelor.

Водостойкая тушь для ресниц 2

Cu toate acestea, nu toate produsele cosmetice rezistente la apa sunt complet sigure. Iritante mai ales pot fi rimelurile sau creioanele, deoarece aceste produse, în special, au tendința de a conține substanțe de fixare. În timp ce achiziționați un rimel care este rezistent la apă, vă atrag atenția la câteva informații de bază, cum ar fi dacă cosmeticele au fost testate dermatologic si oftalmologic. Datorita datelor, veu fi pozitivă că cosmeticul este ideal, de asemenea, pentru oamenii care poartă lentile de contact și cei cu ochii și pleoapele sensibile.

Acum, câteva cuvinte cu privire la rimeluri rezistente la apă și ochi îndepărtarea umbre. În acest caz, cele mai eficiente sunt lichide cu dublă acțiune sau make-up lotiuni îndepărtarea consistență groasă. La fel de adecvat poate apărea orice ulei pentru copii. În timp ce efectuează ochi make-up de ștergere, nu frecați cu înverșunare gene, deoarece acest tip de mișcare poate duce la căderea genelor sau pielea devine iritat. Tot ce trebuie făcut, inmuiati un tampon de bumbac cu un make-up Remover de alegere și apăsați-l ușor pentru a pleoapa. Așteptați un moment până când cosmetice începe de topire. Dacă este necesar, repetați procedura.

Cum arată aplicarea rimelului rezistent la apă? În timpul aplicării oricăror produse cosmetice ochi, să fie atent să nu puneți aplicatorii în ochi. Acest lucru poate duce la iritații, ceață sau roșeață. În cazul în care o astfel de situație se întâmplă, se sugerează să clătiți imediat ochii cu apă caldă, și să scoateți cosmeticul cu o lotiune speciala. Când vine vorba de un fond de ten rezistent la apă, ar trebui să fie încălzit pe palme în primul rând, decât să fie aplicat pe față.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *