D.I.Y. blush natural lichid

În general, piața de astăzi ne oferă farduri de diferite consistențe. Putem cumpara astfel de produse cosmetice într-o formă de muss, cele la vrac sau lichid. Din păcate, dacă sunt determinate să cumpere blusher foarte bine, va trebui să ia în considerare petrece destul de o sumă pe acest tip de produs. Cu toate acestea, există încă o altă opțiune. Puteți pregăti propriul blush la domiciliu! Care sunt ingredientele de care ai avea nevoie?

Se știe în general că doar cosmeticele naturale funcționează cel mai bine pentru organismul uman, pentru piele și sănătate în general. Astfel de produse sunt bogate in vitamine, săruri minerale precum și elemente micro și macro. În ciuda faptului că data de expirare este destul de scurtă, factorul plină de satisfacții este faptul că, toate substanțele nutritive încep să lucreze în momentul în care se aplică produsul pe pielea ta. În ce constau aceste produse? Practic, acestea depind de tipul de piele. Cu toate acestea, toate ingredientele pot fi ușor de găsit la magazinul de vânzare de produse, în bucătărie sau chiar în curtea din spate.

Blush lichid pentru pielea uleioasă și mixtă

Dacă doriți să adăugați ceva blush la obraji, folositi sucul de sfecla rosie. Strângeți-l pe cont propriu sau cumparați-l de la zarzavagiu. Mirosul de cosmetic poate fi îmbogățit cu hidrolatele realizate din lavanda sau centifolie. Se toarnă părți de sfecla rosie peste hidrolate și puneți-o deoparte pentru câteva ore. Se agită amestecul din când în când. Apoi, se strecoara apa din sfecla și se toarnă într-un borcan mic. Dacă doriți să obțineți o culoare mai intensă, puneți pe grătar o sfeclă pe răzătoare, și apoi se strecoara sucul prin precizie. În loc de hidrolate, puteți folosi extract de aloe.

Blush lichid pentru pielea uscată

Ingredientul fundamental al unui astfel de fard de obraz este glicerina, al cărui scop este de a hidrata pielea uscata. Acoperiti sfecla tocată cu glicerină și fierbeți într-o baie de apă timp de aproximativ 20 de minute. După aceea, amestecul se toarnă într-un borcan mic. Puteți adăuga, de asemenea extract de aloe sau ulei de trandafir. În general vorbind, uleiurile esențiale vor diversifica mirosul cosmeticului.

Blush lichid – câteva sfaturi practice

Deoarece blush-ul din sfeclă roșie este un cosmetic complet natural, acesta va expira destul de repede. În momentul în care nu mai este recomandabil să se folosească, poate fi ușor de recunoscut după culoarea cosmeticului care se transformă. În cele mai multe cazuri, este destul de întunecat, o nuanță de portocaliu și maro.

Dacă doriți ca blush-ul să aibă culoarea portocalie, adaugați un pic de turmeric. Blush-ul din glicerină menționat mai sus face minuni în special în timpul iernii. În plus, va fi, de asemenea, un lubrifiant bun pentru pielea uscata si sensibila. Când vine vorba de blush-ul din aloe sau cel cu hidrolat, este recomandat in special persoanelor care preferă produsele de consecvență luminoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *