Calvin Klein Lip Gloss Pot

Doriți să aveți buzele lucioase cu indiciul unei culori? Calvin Klein oferă Ultimul Edge Lip Gloss Pot care a câștigat deja inimile miilor de femei din toată lumea.

Consistența produsului este moale și de un maro deschis. Atunci când este aplicat pe buze, se simte ca un balsam de buze și oferă pielii hidratare profundă. În plus, spre deosebire de alte rujuri, formula este non-lipicioasă și se simte foarte natural și ușor.

Luciul de buze alunecă peste buze lin, fără a trage sau zmuci. Cele mai multe dintre rijurile pentru buze pe care le știm nu sunt bogat pigmentate, dar Ultimate Edge Gloss are un profit excelent al culorilor. Finisajul pe care îl oferă nu este în întregime lucios. Ceea ce veți obține ar putea fi numit „look proaspăt”.

Puterea de durată este o mare dezamăgire. Luciul dispare doar după două ore de la aplicare și dispare complet după masă.

Luciul vine într-o oală transparentă și cu capac de plastic care corespunde culorii produsului. Marea idee a fost etanșare oalei, astfel încât persoana care o cumpără, să se asigure că produsul este în stare de igienă. Deși ambalajul lucios arată drăguț, este foarte practic. Este dificil să obținem cantitatea exactă de produs cu un deget. Nu există nici o oglindă sau o perie inclusă astfel încât va trebui să luăm două elemente suplimentare pentru a avea buzele făcute corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *