Ser facial cu acid hialuronic: 5 seruri de top selectate special pentru voi

Acidul hialuronic nu mai este doar un ingredient opțional în produsele de îngrijire a pielii deaorece, în prezent, este considerat un element esențial și de neînlocuit în rutina de înfrumusețare – fapt demonstrat de ultimele cercetări. Nu se poate nega că pielea noastră este expusă unui mediu atât de nefavorabil încât o doză generoasă de hidratare oferită zilnic este absolut necesară. De asemenea, s-a demonstrat că pielea expusă la poluarea urbană se deshidratează de trei ori mai rapid în comparație cu pielea înconjurată de natură și aer curat. Radicalii liberi nocivi care trebuie eliminați de pe suprafața pielii trebuie, de asemenea, luați în considerare în lupta împotriva procesului de îmbătrânire.

Ser facial cu acid hialuronic: 5 seruri de top selectate special pentru voi

Din fericire, există o substanță nu atât de misterioasă care vă poate ajuta să vă mențineți pielea într-o condiția bună. Acidul hialuronic este superstarul! Acesta asigură în mod vizibil un nivel adecvat de hidratare și facilitează aspectul tânăr al pielii. Continuați să citiți pentru a afla informații esențiale despre acidul hialuronic și, de asemenea, pentru a descopei care sunt cele mai bune seruri faciale pe bază de acid hialuronic.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este un polimer, unul dintre cei mai importanți constituenți ai pielii. Acționează ca un eșafod al pielii care – spre dezavantajul nostru – devine din ce în ce mai fragil în timp. Se poate spune că acidul hialuronic are trei sarcini: menținerea nivelului de hidratare a pielii, îmbunătățirea rezistenței pielii și faclitarea aspectului tânăr. Aplicat cu regularitate, acidul hialuronic conferă pielii suplețe și strălucire și îndepărtează toate semnele de îmbătrânire.

Cu ajutorul acidului hialuronic, beneficiați de:

  • hidratare și netezime
  • îmbunătățirea rezistenței pielii
  • barieră epidermică puternică
  • reducerea ridurilor și întârzierea procesului de îmbătrânire
  • spațiul intracelular umplut cu apă
  • susținerea celulelor pielii

De reținut!

Există forme variate de acid hialuronic – acesta poate fi alcătuit din molecule de diferite dimensiuni. Cel mai eficient acid hialuronic este cel cu masă moleculară redusă deoarece acesta poate pătrunde în straturile cele mai profunde ale pielii. De aceea, femeile care doresc să-și mențină hidratarea la nivelul tenului aleg cea mai bună formă de acid hialuronic.

Serul facial cu acid hialurnic: Cum să-l alegem pe cel mai bun?

Cei mai importanți factori de care am ținut cont pentru a crea această listă cu cele mai bune seruri faciale pe bază de acid hialuronic sunt: comentariile, ingredientele și efectele. Astfel, am reușit să alegem 5 seruri faciale de top, care conțin cea mai bună formă de acid hialuronic. Analizați cu atenție clasificarea următoare și alegeți serul facial hidratant ideal pentru voi.

1. Nanoil, Hyaluronic Face Serum, 50 ml

Cel mai bun tratament cu acid hialuronic de cea mai bună calitate este serul facial Nanoil. Nanoil, Hyaluronic Face SerumAcest produs este perfect pentru toate vârstele și toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă și cuperozică. Deoarece serul facial cu acid hialuronic oferă o hidratare avansată pielii, acesta îngrijește la fel de eficient atât pielea matură, cât și cea tânără.

INGREDIENTE: Acidul hialuronic cu masă moleculară redusă din serul facial Nanoil este singura substanță atât de eficientă, acționând conform așteptărilor. Acest acid hialuronic oferit de marca Nanoil întinerește vizibil pielea, facilitează menținerea nivelului adecvat de hidratare, îmbunătățește aspectul și conferă mai multă rezistență pielii.

EFECTE: Piele bine hidratată și impecabilă. Fără urme de riduri. Piele cu aspect neted și uniform.

COMENTARII: Preț accesibil, dimensiune mare, eficiență ridicată, rezultate rapide, cele mai bune ingrediente – de aceea, Nanoil Hyaluronic Face Serum primește doar recenzii pozitive.

2. Thalgo, Hydra-Marine Serum, 30 ml

Serul facial cu acid hialuronic asigură hidratare 24 de ore și un ten cu aspect uluitor. Acest produs poate fi aplicat de aproape oricine, la orice vârstă (20, 30 și 40 de ani). Din păcate, s-a dovedit a fi ineficient pentru tenul matur.

INGREDIENTE: Un duo de substanțe active care asigură un ten mai luminos și mai hidratat. Accelerează procesele de auto-vindecare ale pielii și elimină toxinele. Acest ser este îmbogățit cu tehnologia Skin-Protect care este responsabilă pentru încetinirea procesului de oxidare a proteinelor, din cauza căruia pielea devine ternă. Serul lansat de Thalgo conține, de asemenea, extract de alge care asigură hidratarea pielii.

EFECTE: Ten bine hidratat, radiant și strălucitor.

COMENTARII: Recunoscut de multe persoane ca fiind un ser facial eficient. Este un produs cosmetic cu formulă ușoară, potrivit chiar și pentru tenul gras. Acest ser facial cu acid hialuronic primește recenzii favorabile.

3. The Ordinary, Hyaluronic Acid 2% + B5, 30 ml

Serul facial de hidratare este disponibil la un preț accesibil, având o dimensiune obișnuită (30 ml). Perfect pentru tenul deshidratat, uscat, cu aspect obosit, care are nevoie de revitalizare. Recomandat pentru tenul tânăr; ideal pentru femeile de 20 și 30 de ani.

INGREDIENTE: Acidul hialoronic cu masă moleculară medie este combinat cu vitamina B5 și pantenol. Deși cantitatea de acid hialuronic folosită în acest ser facial nu este mare, moleculele nu sunt mici și nu pot pătrunde suficient de adânc în piele. Totuși, acest ser asigură o doză generoasă de hidratare și susținere, în special la nivelul tenului tânăr.

EFECTE: Hidratează și lasă pielea suplă. Îmbunătățire vizibilă a rezistenței pielii. Poate calma pielea iritată.

COMENTARII: Utilizatoarele susțin că serul prezintă o consistență lipicioasă care împiedică pătrunderea sa în pielea. Serul rămâne, astfel, la suprafața pielii. Acesta se poate acumula la nivelul pielii, în special dacă aplicați și anumite creme faciale.

4. Sesderma, Hidraderm Hyal Liposomal Serum, 30 ml‎

Alcătuit din acid hialuronic și o gamă de substanțe cu proprietăți anti-îmbătrânire acest ser este recomandat în special pentru tenul matur.

INGREDIENTE: Acest ser conține ceramide, acizi grași, retinol și lipozomi de retinaldehidă, care au rolul de a întineri pielea, de a îmbunătăți densitatea pielii și de a întârzia procesele de îmbătrânire. De aceea, acest ser facial pe bază de acid hialuronic lansat de Sesderma este recomandat în special pentru femeile de 35 de ani. Totuși, este ideal și pentru femeile de 40, 50 și 60 de ani. Recipientul de ser conține o doză destul de mare de acid hialuronic și retinol cu proprietăți de întinerire.

EFECTE: Acest ser facial oferă nu doar hidratare, ci și reduce ridurile.

COMENTARII: Serul facial Sesderma primește numeroase recenzii pozitive ca produs de îngrijire anti-îmbătrânire. Proprietățile sale de hidratare, conform utilizatoarelor, sunt secundare. Serul nu este considerat accesabil ca preț de multe clinete, totuși produsul este foarte satisfăcător pentru persoanele de peste 40 de ani.

5. La Roche-Posay, Hyalu B5 Hyaluronic Acid Serum, 30 ml

Acest ser facial este potrivit pentru aproape toate tipurile de ten, dar este recomandat în special pentru tenul gras și/sau mixt cu semne evidente de îmbătrânire. Nu este recomandat pentru tenul delicat și sensibil.

INGREDIENTE: Acest ser lansat de  La Roche-Posay conține două tipuri de acid hialuronic: AC cu masă moleculară redusă și ridicată. Moleculele mici pot pătrunde în straturile profunde ale pielii, în timp ce cele mari rămân la suprafața pielii pentru a crea un strat ocluziv. Serul, conform utilizatoarelor, lasă un strat lipicios pe față. În afară de acid hialuronic, serul este îmbogățit cu pantenol (vitmina B5) cu proprietăți suplimentare de protecție – protejează pielea împotriva condițiilor atmosferice advese. Extractul de Centella asiatica combate radicalii liberi și întârzie procesele de îmbătrânire. Apa termală are un efect de calmare.

EFECTE: Combate semnele de îmbătrânire, fortifică bariera naturală de protecție a pielii, hidratează și îmbunătățește rezistența pielii. Multe utilizatoare subliniază că datorită acestui ser, pielea este protejată eficient.

COMENTARII: Pe de o parte, acest ser este recunoscut pentru eficiența sa ridicată, dar pe de altă parte, este criticat pentru formula sa care conține substanțe controversate precum alcool denaturat (contribuie la deshidratarea pielii), PEG-uri și parfumuri care pot declanșa reacții alergice și cauza disconfort la nivelul tenului sensibil.