Rimelul Lashcode: machiaj expresiv şi îngrijire eficientă a genelor într-un singur produs

ochi frumoşi cu LashcodeEste posibilă combinarea machiajului cu îngrijirea genelor? Desigur, este posibilă atâta timp cât alegem produsul cosmetic potrivit. Iar acest tip de produs de frumuseţe este rimelul Lashcode care combină pigmenţi extrem de întunecaţi pentru a facilita un machiaj de ochi expresiv, prin puterea substanţelor naturale de îngrijire. Aflaţi ce posibilităţi oferă Lashcode în aplicarea machiajului zilnic.

Vă prezentăm aici un rimel care acoperă fiecare geană cu o formulă extrem de uşoară şi perfect pigmentată cu rol dual – de înfrumuseţare şi de condiţionare a geneor. Lashcode este un produs care răspunde nevoilor femeilor care doresc un machiaj ieşit din comun. Decodaţi secretul privirii pline de farmec în cea mai bună versiune a sa.

LASHCODE OFERĂ CEEA CE CAUTĂ FEMEILE

Rimelul Lashcode oferă noi oportunităţi pentru miile de femei care nu au găsit încă rimelul ideal. Acesta facilitează obţinerea unui priviri pline de expresivitate şi a unui machiaj uimitor, îngrijind în acelaşi timp genele. Graţie aplicatorului precis şi formulei revoluţionare, îmbogăţite cu substanţe nutritive, doar prin aplicarea unui strat, Lashcode:

 • face genele mai groase şi mai dese, fără a le alipi,
 • separă perfect genele,
 • alungeşte la maxim şi curbează,
 • accentuează forma naturală a ochilor,
 • menţine rezistenţa machiajului timp de 24 de ore,
 • consolidează şi îngrijeşte bulbii genelor.

Această caracteristică revoluţionară a rimelului Lashcode are la bază două aspecte. Combinaţia acestora creează primul rimel care nu este doar de neînlocuit în machiaj, dar şi îngrijeşte firele de păr delicate care cresc în jurul ochilor de la răcădini până la vârfuri.

 • Forma aplicatorului rimelului Lashcode facilitează aplicarea produsului chiar şi la nivelul genelor scurte şi subţiri. Vârful ascuţit ajunge chiar şi la genele greu de accesat, acoperindu-le într-un negru plin de intensitate. Dimensiunea aplicatorului şi aranjamentul perilor din silicon au fost precis concepuţi pentru a facilita machiajului ochilor, indiferent de forma, lungimea sau densitatea genelor sau de abilităţile utilizatoarei.
 • Formula cu rol dublu a rimelului Lashcode este combinaţia esenţială de cele mai bune substanţe nutritive cu ingrediente care acoperă genele într-o nuanţă de negru pentru un efect definit şi pentru un machiaj extrem de rezistent. Gene sănătoase şi puternice, care în urma procesului de sorbţie, dispun de cele mai bune substanţe de îngrijire din formula rimelului şi capătă un aspect bine definit datorită pigmenţilor pulverulenţi. Substanţele de îngrijire prezente în acest produs includ, printre altele, vitamina E, extract de rădăcină de Scutellaria baicalensis, pro-vitamina B5, arginină, precum şi două extracte care provin din germeni de grâu şi germeni de boabe de soia.

17 Comentarii “Rimelul Lashcode: machiaj expresiv şi îngrijire eficientă a genelor într-un singur produs”

 1. Zeita

  efect de lunga durata, posibilitatea de a aplica cateva straturi fara efectul de picioare de paianjen, nu se cojeste, are o culoare neagra, profunda, ceea ce este cel mai important aspect pentru mine la un rimel. Abia am comandat acest rimel si sper ca se va ridica la asteptarile mele 🙂

  Răspunde
 2. Isabela

  Gene lungi, dese, care tot arata natural, daca nu aplici cateva straturi. Atunci obtii un efect de gene false, dar frumos separate. Chiar il recomand.

  Răspunde
 3. Beatrice

  Este perfect de utilizat, aplicare foarte rapida si usoara, un singur strat este ideal pntru a obtine efectul dorit, insa daca doriti sa va scoateti in evidenta ochii, puteti aplica si mai mult de doua straturi. Fara pete, fara coji, chiar si dupa cateva ore. Sunt multumita de rezultat.

  Răspunde
 4. Marta

  Acesta periuta este cea mai buna!

  Răspunde
  • Cora100

   Periuta este incredibila. Nu am mai utilizat un rimel care sa separe genele atat de minunat. Pana de curand am fost fan al periutelor normale, dar aceasta este o opera de arta 🙂 10/10

   Răspunde
 5. Angelica

  categoric trebuie incercat. La inceput am fost cam speriata sa cheltuiesc atat de multi bani pe un rimel lansat de o marca necunoscuta de cosmetice, dar sunt multumita. Acest rimel este incantator. Actioneaza minunat pentru genele mele scurte.

  Răspunde
 6. Alexia25

  Perfectiunea anului 🙂

  Răspunde
 7. xxTinaxx

  Un rimel durabil intr-adevar, ca sa fiu sincera nu am purtat niciodata machiaj 24h, dar se mentine fara retusuri pe parcursul zilei. De asemenea, nu trebuie sa pierd o ora pentru a ma demachia, este usor de indepartat cu apa micelara.

  Răspunde
 8. Gabriela

  Genele mele au o conditie buna si nu am nevoie de balsam, dar cred ca un rimel care poate hrani genele este cel mai bun cosmetic. As dori sa-l incerc intr-o zi.

  Răspunde
 9. Aura

  L-am folosit o dată si cred că este okay, dar nu voi mai cheltui niciodata atât de mulţi bani pe un rimel

  Răspunde
  • Greta

   După părerea mea, pentru această calitate şi eficienţă, preţul este foarte accesibil.

   Răspunde
 10. Ramona

  Sunt foarte încântată de efectul de îndesire deoarece genele mele sunt destul de lungi, dar cam subţiri. Lashcode le îndeseşte şi separă frumos şi expresiv. Genele par în număr mai mare.

  Răspunde
 11. Eva58432

  Destul de bun

  Răspunde
 12. Florina

  ştiţi cumva dacă se poate cumpăra în vreun magazin? Prefer să-l văd înainte de a-l cumpăra…

  Răspunde
 13. Lidia1717

  Abia am terminat tubul şi până la sfârşit, acest rimel nu şi-a schimbat textura, nu s-a îngroşat, nu a lăsat depozite de rimel. Calitate ideală.

  Răspunde
 14. MartaCafea

  Foarte bun, insa pentru mine este asemanator altor rimeluri de lux de pe piata.

  Răspunde
 15. Diana

  Puteti uita de ondulatorul de gene deoarece acum genele devin frumos curbate

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *