Noua modă cosmetică – tehnica conturării clovn.

Modelarea feței, de asemenea cunoscută ca față conturată, este o tendință destul de populară în rândul femeilor care își apreciată aspectul cât de cât și care, în general, fac totul pentru a arăta atrăgătoare. Destul de recent, modelarea feței a atins nivelul său mai mare. De ce? Până în prezent, tot ce a fost aplicat pentru a contura fața cuiva, au fost două nuanțe ale unei anticearcan sau un bronz și un fard de obraz. Cu toate acestea, în zilele noastre, există această tendință de a pune pe fata mai multe produse cosmetice de culori de diferite nuante. Desigur, este nevoie de ceva timp pentru a crea efectul dorit, însă cu toate acestea, rezultatele sunt minunate și excepționale. Un astfel de mod de conturare a feței are numele său ciudat – conturare clovn. Care sunt motivele acestui machiaj de „circ”?

makeupgrim

Să începem prin a explica care sunt motivele pentru profilarea conturării clovn. În primul rând, în acest mod, vom acoperi toate imperfectiunile pielii și vom obține efectul de față ovală. De remarcat faptul că, fața ovală este forma ideala de o fata, cum ar fi, o formă clepsidra este forma corpului perfectă. În timp ce modelăm fața, vom acoperi cercurile intunecate de sub ochi, decolorările și semnele de acnee. În plus, ne-am ascunde, de asemenea, dublu bărbia, nasul ascuțit sau mare, pleoapele lăsate și fruntea largă. În plus, tot mai multe femei doresc să aibă, sau chiar ar muri pentru a avea aspectul impecabil și perfect, precum idolii lor din serialele TV sau cele din reviste. La urma urmei, nu ești cool, dar nu porți un machiaj sofisticat.

Cum se efectuează conturarea clovn? Pentru a forma fata ta în acest mod, veți avea nevoie de mai multe produse cosmetice și de machiaj, fie bureți de perii. Mai mult decât atât, trebuie să se pregătească make-up fundații, Fard și bronzers de diferite nuante. Important de menționat, toate produsele trebuie să fie de consistență lichidă. În scopul de a aplica toate produsele cosmetice, utilizați groase și plate make-up pensule. Pete și amestecare va fi posibilă datorită largi make-up pensule și make-up bureți. Pentru a face o poveste lungă scurt, începe cu aplicarea cosmetice caracterizate de umbra lor luminos. Apoi, acopera obrajii cu fard de obraz. La sfârșit, se adaugă bronzers sau acoperitori din cele mai întunecate nuanțe. Ceea ce este cel mai important in conturarea clovn este amestecul viclean de produse toate aplicate, astfel încât, pentru a crea o, strat gradient de fără cusur a cosmetice. Cu alte cuvinte, nu poți lăsa un loc în cazul în care prietenul tău ar putea detecta un semn de picioare de pe restul fetei strat cosmetice. Desigur, nimeni nu ar dori sa poarte efect inegale-masca pe fata ca o lui.

Din păcate, se confruntă cu modelarea folosind tehnica de conturare clovn are mai multe dezavantaje. În primul rând, aveți nevoie într-adevăr un mare număr de produse cosmetice de inalta calitate, potrivite tipul de piele si de sezon. În al doilea rând, aveți nevoie de make-up accesorii care trebuie să fie curățate în mod sistematic. În al treilea rând, pentru a elimina astfel de make-up, va trebui să utilizați mai multe lotiuni eficiente, lichide sau alte preparate agresive. În al patrulea rând, imediat după demachiere, trebuie să purifica pielea pe față și să aibă grijă de ea, astfel încât să nu-l expune la iritatii si boli de piele din cauza conturare clovn grele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *